Număr pentru casă din paltin

Număr pentru casă din paltin

Doar 360 lei
Casa ta va ieși în evidență cu acest număr de casă din paltin masiv, gravat și vopsit în nuanțe elegante! Numărul propriu-zis este în relief iar restul detaliilor sunt frezate în adâncime. Totul este vopsit cu grijă, numărul de casă având un aer minimalist și rafinat! Numele străzii poate fi sau nu prezent pe acest număr. Comandă un număr pentru casă exact ca cel din imagini sau vino cu altă idee și ne vom strădui să o realizăm.
Număr pentru casă, din lemn masiv de fag
Număr pentru casă, din lemn masiv de fag
Număr pentru casă, din lemn masiv de fag
Număr pentru casă, din lemn masiv de fag
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

360 lei

Culoare

Număr pentru casă din lemn masiv de paltin, realizat și finisat manual în atelierul Udbi!

Numerele de casă sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu vopseluri și lacuri ecologice pe bază de apă, fără miros (lac în trei straturi pentru rezistență sporită la exterior). Fiecare număr de casă are pe spate două locașuri frezat pentru a fi agățat cu șuruburi de perete. 

Dimensiunile numărului de casă sunt: 40 x 20 x 2.5 cm.

Numerele de casă sunt rezistente în timp, finisajul semimat putând fi șters ușor de praf cu o lavetă uscată. Recomandăm protecție contra factorilor de mediu (apă, soare), prin plasarea produsului sub acoperiș.

Pachetul include: Număr de casă realizat manual din lemn de paltin, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Specificații

Dimensiuni
40x20x2.5cm
Material
lemn de fag sau paltin
Culori
Natur
Greutate
1kg

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    noptiera-din-lemn.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...