Număr dreptunghiular pentru casă

Număr dreptunghiular pentru casă

Doar 120 lei
Număr pentru casă, realizat din lemn, într-o notă minimalistă și serioasă. Aceste numere de casă sunt realizate manual în atelierul nostru și sunt potrivite pentru locuințe moderne, în tonuri monocromatice. Acest design este realizat de către Alexandra Nicolae de la www.purdeliu.ro, căreia îi mulțumim!
Ia-ți număr frumos pentru casă, dreptunghiular, din lemn masiv.
Ia-ți număr frumos pentru casă, dreptunghiular, din lemn masiv.
Ia-ți număr frumos pentru casă, dreptunghiular, din lemn masiv.
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

120 lei

Număr pentru casă din lemn de mesteacăn și de molid, realizat și finisat manual în atelierul Udbi!

Numerele de casă sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în trei straturi pentru rezistență sporită în exterior. Fiecare număr de casă are pe spate un locaș pentru a fi prins cu șurub de zidul casei sau de gard. Recomandăm protecție contra factorilor de mediu (apă, soare), prin plasarea produsului sub acoperiș.

Pachetul include: Număr de casă realizat manual din lemn de mesteacăn și molid, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

Specificații

Dimensiuni
160x335x20mm
Material
Lemn de mesteacăn
Lemn de molid
Culori
Natur

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    scaunel-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...