Termeni și condiții

1 FEBRUARIE 2020

I. ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Udbi.ro este site deținut de către SC SHMO PHOTO SRL CUI 41080678 J27/603/2019.

Folosirea site-ului Udbi.ro (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.

Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-ului.

II. DESCRIEREA SERVICIILOR ȘI PRODUSELOR

Site-ul Udbi.ro reprezintă un magazin online pentru produsele realizate de către firma noastră (SC SHMO PHOTO SRL).

Ce este un magazin online? În cadrul site-ului Udbi.ro aveți posibilitatea de a alege produsele realizate de către noi și de a le cumpăra, folosind mijloace de plată electronică sau prin ramburs. Produsele vor fi expediate către tine prin curierat rapid.

Produsele realizate și comercializate pe site-ul Udbi.ro sunt realizate din lemn de diferite esențe (paltin, molid, pin, mesteacăn) și sunt finisate manual folosind produse specifice: impregnant pentru lemn, vopsele acrilice, lacuri acrilice, ulei de tung etc.

Prețurile afișate pe site-ul udbi.ro nu conțin TVA, SC SHMO PHOTO SRL (operatorul acestui site) nu este plătitor de TVA.

III. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

SC SHMO PHOTO SRL întreţine acest site cu scopul de a înlesni cumpărarea produselor realizate. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori, Administratorul va încerca corectarea acestora. Cu toate acestea, SC SHMO PHOTO SRL nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţiile prezentate pe acest site.

Informaţia oferită:

  • este exclusiv de natură generală şi nu se raportează la cazuri particulare;
  • nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
  • poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora SC SHMO PHOTO SRL nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate.

Descrierile produselor, inclusiv fotografiile acestora, reprezintă indicații generale și nu au valoare contractuală. Utilizatorul își asumă faptul că produsele pot prezenta mici diferențe față de cele prezentate pe site. Monitoarele nu reprezintă în același fel culorile, astfel încât produsele cumpărate de către Utilizator pot avea nuanțe ușor diferite față de cele prezentate pe site.

Toate produsele sunt realizate folosind materie primă lemnoasă. Lemnul poate suferi, în timp, deformări, fisurări, încovoieri, în ciuda metodelor de precauție luate de către Administrator (tratament de impregnare a lemnului).

Toate produsele din lemn trebuie utilizate de către Utilizator astfel încât să fie evitat contactul lor cu apa, alte substanțe lichide, precum și evitarea stocării lor în medii cu umiditate ridicată. Produsele noastre din lemn nu trebuie curățate în mașina de spălat de vasă sau mașina de spălat rufe. Produsele noastre din lemn nu trebuie folosite în cuptorul cu microunde, cuptoare electrice sau plite.

În cazul produselor de tip ceas, limbile acestora sunt realizate aluminiu, și pot fi cu ușurință rupte sau deformate în cazul utilizării neconforme (manevrarea directă a acestora și nefolosirea mecanismului ceasului pentru reglarea orei). SC SHMO PHOTO SRL nu își asumă nicio despăgubire în cazul utilizării defectoase a produselor realizate și vândute.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe servere din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, precum și daune generate de utilizarea necorespunzătoare a produselor, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei SC SHMO PHOTO SRL de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile SC SHMO PHOTO SRL impuse de lege.

IV. REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declară următoarele:

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea produselor în conformitate cu descrierea lor de pe site-ul Udbi.ro;
  • va depune toate eforturile rezonabile pentru onorarea comenzilor plasate pe site în termen de 10 - 15 zile lucrătoare de la preluarea comenzilor;
  • pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

V. LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

VI. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI

© 2020 SC SHMO PHOTO SRL, CUI 41080678, Neamţ, România

Reproducerea materialelor de pe site (texte, imagini) nu este autorizată decât cu menţionarea sursei și împreun cu acordul nostru scris şi în limitele prevăzute de legislaţia drepturilor de autor şi a drepturilor conexe în vigoare (Legea 8/1996 privind Drepturile de autor şi conexe). În cazul în care este nevoie de obţinerea unui acord prealabil în vederea reproducerii materialelor de pe site, obligaţia de a obţine acest acord anulează autorizaţia mai sus menţionată. Restricţia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicată acolo unde este cazul.

Ne rezervăm dreptul pentru a folosi imagini cu produsele realizate de către noi (inclusiv cele realizate la comandă sau personalizate) în orice mod considerăm potrivit pentru a ne promova activitatea, pe acest site sau pe alte site-uri, în social media, în mediul tipărit sau online.

VII. INFORMAŢII PERSONALE

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informaţii de natură personală. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului şi/sau posibilitatea de a îl/o contacta. Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, adresă de email, adresă, numere de telefon, produse comandate).

SC SHMO PHOTO SRL va păstra în mod obligatoriu confidenţialitatea acestor informaţii. Mai multe detalii despre confidențialitate găsești în pagina Confidențialitate și cookies.

Unele informaţii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrări de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date). Prin accesarea şi navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt în mod expres şi neechivoc la efectuarea acestor prelucrări.

VIII. LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de către SC SHMO PHOTO SRL utile în ceea ce priveşte conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea SC SHMO PHOTO SRL. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

SC SHMO PHOTO SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul său.

IX. ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. În cazuri excepţionale, Administratorul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Dacă aveți întrebări legate de această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin email: magazin@Udbi.ro

Loading...