Mesaje cu sens

Mesaje cu sens

Doar 31 lei
Adaugă în coș
Ne dorim să-ți reamintești în fiecare moment că viața e frumoasă, diversă și plină de culoare. Cumpără acest set de șase suporturi de pahare (coastere) cu mesaje diferite, potrivite pentru o stare de spirit mai bună. Folosește suporturile pentru protecția mobilierului și drept amintire a ceea ce e important. Cumpără un set pentru tine și unul fă-l cadou.
Mesaje cu sens - set coastere / suport de pahare din lemn, cu mesaje
Mesaje cu sens - set coastere / suport de pahare din lemn, cu mesaje
Mesaje cu sens - set coastere / suport de pahare din lemn, cu mesaje
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

31 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Pachet de 6 suporturi de pahare (coaster) din lemn de mesteacăn, realizat și finisat manual în atelierul Udbi!

Suporturile sunt  handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu ulei de tung și shellac. Fiecare suport are o suprafață de susținere de 90x90mm, potrivit pentru orice cană sau pahar.

Pachetul include: șase suporturi de pahare realizate manual din lemn de mesteacăn și gravate cu laser, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele Udbi este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

Specificații

Dimensiuni
90x90x3mm
Material
Lemn de mesteacăn
Culori
Natur

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    woodenbox.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...