Gânduri bune

Gânduri bune

Doar 62 lei
Adaugă în coș
Suport trainic de 5 sau 3 lumânări realizat dintr-o bucată lemn masiv de fag / paltin, în formă dreptunghiulară. Suportul este gravat laser cu mesaje bune pentru suflet. Totul este realizat cu bucurie de Renu și Dani, în atelierul Udbi.
Gânduri bune - suport de lumânări din lemn masiv de fag
Gânduri bune - suport de lumânări din lemn masiv de fag
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

62 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Mărime suport lumânări

Suport pentru lumânări din lemn de fag / paltin, realizat și finisat manual în atelierul Udbi!

Suportul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp). Suportul are formă rectangulară, cu lungime de aproximativ 30cm sau de 20cm, înălțimea și lățimea de 5cm. 

Suportul de 30cm are 5 locașuri pentru lumânări în format obișnuit (<42mm diametru). Suportul de 20cm are 3 locașuri pentru lumânări.

Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă.

Pachetul include: suport de lumânări din lemn de fag / paltin, realizat manual, 3 sau 5 lumânări cadou și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Specificații

Dimensiuni
200x50x50mm
300x50x50mm
Material
Lemn de fag sau paltin
Culori
Natur

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    scaunel-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...