Număr pătrat pentru casă

Număr pătrat pentru casă

Doar 84 lei
Pentru diversitate, am creat și un număr pătrat pentru casă, folosind lemn de molid și mesteacăn. Numerele de casă sunt realizate cu mâinile noastre în atelierul Udbi. Te invităm să personalizezi numărul tău cu text (strada sau altceva haios) ce va fi gravat laser. Dacă îți dorești un număr diferit ca formă sau design general, nu spunem nu chiar deloc :) Scrie-ne și găsim împreună soluția potrivită.
Vrei și tu un număr frumos pentru casă, pătrat, din lemn masiv?
Vrei și tu un număr frumos pentru casă, pătrat, din lemn masiv?
Vrei și tu un număr frumos pentru casă, pătrat, din lemn masiv?
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

84 lei

Culoare

Număr pătrat pentru casă, realizat de noi doi (Renu și Dani), unic datorită structurii lemnului și finisării manuale. Apropo de finisarea, folosim lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în trei straturi pentru rezistență sporită în exterior. Toate numerele de casă au pe spate un locaș frezat pentru a fi prins cu șurub de zidul casei sau de gard. Recomandăm protecție contra factorilor de mediu (apă, soare), prin plasarea produsului sub acoperiș.

Pachetul include: Număr de casă realizat manual din lemn de mesteacăn și molid, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Mesteacănul este un arbore frecvent întâlnit în zona temperată. Se întâlnește atât în păduri pure, numite mestecănișuri (sau „păduri de argint”, cum le spunea Eminescu), cât și în amestec cu alte specii arboricole foioase ori conifere, din zona subalpină până în zona de deal. Preferă, de regulă, pantele umbrite, locurile umede, poienile. Există un număr mare de varietăți de mesteacăn, prezente în multe dintre grădinile publice și familiale.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

Specificații

Dimensiuni
150x150x20mm
Material
Lemn de mesteacăn
Lemn de molid
Culori
Natur

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    dulapior-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...