Comenzi și expedieri / returnări

Udbi.ro este site deținut de către SC SHMO PHOTO SRL CUI 41080678 J27/603/2019.

Nu există comandă minimă obligatorie, o comandă poate conține oricâte produse dorești.

Alege modalitatea de comandă care ți se pare cea mai potrivită:

* te rugăm să incluzi în comandă următoarele date: nume produs, număr de bucăți, nume, prenume, adresa de livrare, număr telefon mobil, adresa de email.

Important: indiferent de metoda de comandă, vei primi un răspuns de confirmare a comenzii și un membru al echipei Udbi te va contacta telefonic sau electronic pentru a confirma comanda și a oferi eventuale detalii suplimentare necesare. Dacă nu ai primit niciun răspuns din partea noastră în 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugăm să ne contactezi (verifică înainte în folderul SPAM dacă nu cumva mesajele noastre sunt acolo).

Expedierea produselor Udbi

Fiecare comandă este realizată manual pentru tine, nu avem stocuri. Comenzile sunt expediate în termen de 10 -15 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Folosim eColet pentru livrările în țară sau putem să-ți înmânăm comanda personal dacă locuiești în Piatra-Neamț. Atunci când trimitem comanda către tine, eColet ne permite să alegem cel mai eficient transportator (dintre DPD, Urgent Cargus etc.) Pachetele sunt expediate prin curier cu urmărirea coletului (tracking awb) și livrare fără deschidere. Vei avea, astfel, o modalitate pentru urmărirea online a pachetului tău.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de trimitere.

Costul transportului este standard de 19 de lei pentru colete de până într-un kg, urmând a se adăuga un cost de 1 RON pentru fiecare kg suplimentar. Peste 3kg transportul costă 25 lei și la 10kg costă 60 lei. Te sfătuim să îți grupezi toate articolele într-o singură comandă. Nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare. Prețurile de transport sunt valabile pentru comenzile livrate pe teritoriul României. Pentru alte țări se percep costuri suplimentare. Scrie-ne pentru alte detalii și vom găsi soluția cea mai avantajoasă pentru tine.

Comenzile peste 600 lei beneficiază de transport gratuit.

Taxa de transport va fi adăugată la prețul total al comenzii și va apărea în coș pe parcursul procedurii de comandă.

Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea ta, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja fiecare colet.

Plata comenzilor

Comenzile pot fi plătite online, prin intermediul procesatorului EuPlatesc.ro, prin transfer bancar sau ramburs prin curier. Cea mai rapidă modalitate este cea online, folosind cardul. Nu stocăm informații legate de cardurile de credit, vei fi transferat în pagina procesatorului pentru plata efectivă.

Prețurile afișate pe site includ toate taxele (SC SHMO PHOTO SRL nu este societate plătitoare de TVA).

Returnări produse

Ai dreptul să returnezi produsele comandate, așa cum menționează ordonanța de urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile calendaristice, fără să fii nevoit să justifici în vreun fel decizia luată. Termenul curge de la data la care a fost livrat produsul. Dacă ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, acesta se prelungește până la prima zi lucrătoare.

Nu se pot returna produsele realizate după specificațiile tale (culori alese, personalizare prin gravură laser etc).

Toate produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost primite. Costul expediției de retur este suportat, conform legii, de către tine (cumpărător).

Costul produselor returnate va fi rambursat către tine în maxim 7 zile lucrătoare de la recepția returului și verificarea produselor. Rambursul costurilor se va realiza exclusiv prin transfer bancar în contul specificat de către tine.

Loading...