Cine-i Udbi?

Udbi este povestea noastră de suflet, o înșiruire de bucurii care a luat naștere într-un orășel din România - Piatra Neamț.

Suntem doi tineri veseli: Renu și Dani. Am început acest proiect de la zero. Nu știam aproape nimic despre lemn, vopsea, cnc, cad, cam, comerț electronic. Am învățat totul pas cu pas, uneori fiind necăjiți de nereușite, alteori îmbrățișându-ne cu entuziasm. Realizarea fiecărui produs a trecut de la idee la execuție printr-o mie de decizii și credem cu tărie în acest proiect.

Răsfoiește paginile magazinului nostru și alege-ți ceva pe placul inimii. Poți personaliza multe dintre produse și ne dorim să-și găsească fiecare un loc în casa și în sufletul tău! Nu te aștepta să cumperi produse finisate ca în fabrică. Totul este realizat manual iar lemnul este mereu viu. Dar așteaptă-te să primești o bucățică din sufletul nostru în fiecare dintre produsele Udbi!

Renu & Dani = echipa Udbi!Povestea noastră continuă în fiecare zi, cu fiecare atingere a lemnului! Nu vrem să creștem mari, ne dorim din toată inima să continuăm să fim la fel de bucuroși și emoționați pentru fiecare minunăție din lemn care pleacă spre tine!

Dacă nu ai găsit în magazinul Udbi ceea ce îți trebuie, poți să ne scrii sau să ne suni și încercăm să îți fim sprijin în proiectul tău de suflet. Iar dacă reprezinți o firmă și cauți produse pentru marketing, cadouri pentru angajați sau obiecte utile în Horeca, vizitează această pagină.

Renu și Dani

Loading...