Număr de apartament din lemn masiv

Număr de apartament din lemn masiv

Doar 78 lei
Am creat, pentru tine, cel mai elegant număr de apartament, din lemn masiv, în două variante de dimensiune, cu sau fără buton de sonerie! Dimensiunile generoase dar armonioase, frezarea în adâncime a numărului și gravarea laser a numelui de familie, lemnul masiv gros de 2.5cm, toate încântă ochiul și sunt perfect gândite pentru o ușă de apartament modernă și aspectoasă! Numerele de apartament sunt realizate manual în atelierul nostru. Dacă ai altă altă idee, scrie-ne și ne vom strădui să o realizăm.
Număr pentru apartament, din lemn masiv, cu buton de sonerie?
Număr pentru apartament, din lemn masiv, cu buton de sonerie?
Număr pentru apartament, din lemn masiv, cu buton de sonerie?
Număr pentru apartament, din lemn masiv, cu buton de sonerie?
Număr pentru apartament, din lemn masiv, cu buton de sonerie?
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

65 lei

Sonerie inclusă

Dimensiune număr apartament

Număr pentru apartament din lemn masiv de paltin / fag, realizat și finisat manual în atelierul Udbi!

Numerele de apartament sunt handmade, nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate. Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă, fără miros, în două straturi pentru rezistență sporită în interior. Fiecare număr de apartament are pe spate un locaș frezat pentru a fi agățat cu șurub de perete. Butonul de sonerie este gândit pentru tensiune maxim 220v 3Ah și este potrivit pentru orice sonerie de apartament (soneria nu este inclusă). Butonul are două conexiuni cu șurub pe spate și spațiu suficient pentru adăpostirea unui surplus de cablu.

Dimensiunile numărului de apartament sunt: 8 x 8 x 2.5 cm (modelul pătrat) și 7 x 15 x 2.5 (modelul dreptunghiular). Dacă nu alegi butonul de sonerie, numerele vor avea frezate un canal circular pe față, vopsit alb cu vopseluri ecologice , pentru echilibrul design-ului.

Numerele de apartament sunt rezistente în timp, finisajul semimat putând fi șters ușor de praf cu o lavetă uscată. Pentru fixare, pe lângă agățarea în șurub, se poate opta și pentru bandă dublu-adezivă rezistentă (nu este inclusă în pachet).

Pachetul include: Număr de apartament realizat manual din lemn de paltin / fag, precum și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Specificații

Material
lemn de fag
Culori
Natur
Greutate
200g

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    masuta-picioare-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...