Cubulețe fermecate

Cubulețe fermecate

Doar 48 lei
Adaugă în coș
Pachet de două suporturi fermecate, pentru lumânări, Suporturile sunt gravate laser cu 16 combinații minunate de mesaje bune pentru inimă și suflet. Totul este realizat cu bucurie în atelierul nostru! Fă-ți cadou aceste suporturi simpatice foc sau cumpără-le pentru un prieten care ar avea nevoie de atenția ta!
Cubulețe fermecate - suporturi de lumânări cu mesaje pentru suflet
Cubulețe fermecate - suporturi de lumânări cu mesaje pentru suflet
Cubulețe fermecate - suporturi de lumânări cu mesaje pentru suflet
Cubulețe fermecate - suporturi de lumânări cu mesaje pentru suflet
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

48 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Pachet de două suporturi pentru lumânări din lemn de fag / paltin, realizate și finisate manual în atelierul Udbi!

Suporturile sunt handmade, locașurile frezate sunt potrivite pentru lumânări cu diametrul de maxim 42mm și nu realizate în fabrică, ceea ce le conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp). Suporturile au formă cubică, cu latura de aproximativ 5cm. 

Finisarea este realizată cu lac ecologic pe bază de apă.

Pachetul include: două suporturi de lumânări din lemn de fag / paltin, realizate manual, 2 lumânări cadou și toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Specificații

Dimensiuni
50x50x50mm
Material
Lemn de fag sau paltin
Culori
Natur

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    scaunel-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...