Căsuța din copac

Căsuța din copac

Doar 79 lei
Adaugă în coș
Căsuța din copac este o tăviță simpatică din fag sau molid, cuibușor de mici gustări pentru dimineți târzii și îmbrățișări calde. Are forma unei căsuțe din povești și e destinată atât copiilor cât și adulților. Este potrivită pentru gustări, fructe tăiate, alune, semințe. 
Tăviță din lemn de fag, în formă de casuță
Tăviță din lemn de fag, în formă de casuță
Tăviță din lemn de fag, în formă de casuță
Tăviță din lemn de fag, în formă de casuță
Tăviță din lemn de fag, în formă de casuță
Tăviță din lemn de fag, în formă de casuță
Tăviță din lemn de fag, în formă de casuță
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

79 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Personalizare prin gravare

Lemnul folosit

Tăviță realizată cu mâinile noastre special pentru gustări și deserturi în tihnă. Folosim lemn de fag sau de molid și finisăm tăvița cu ulei natural de tung. Compartimentul tăviței este generos și poți comanda chiar două, una pentru tine și una pentru prietena ta cea mai bună. Dacă vrei neapărat, gravăm și un mesaj discret (de obicei pe spatele tăviței). 

Atenție! Tăvițele Udbi nu se pot spăla în mașina de spălat vase și nu este indicată ținerea sub jet de apă! Recomandăm ștergerea lor cu o lavetă umedă! Tăvița se poate păta cu fructe, legume sau alte alimente intens colorate (afine, rodii, zmeură etc). Acest lucru este firesc, datorită finisării doar cu ulei de tung.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele Udbi este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Molidul este o specie de arbori coniferi ce pot ajunge la 50m înălțime și 1.5m diametru. Are coroana piramidal-conică, permanent verde, cu frunze aciforme de culoare verde închis. Se poate exploata la vârsta de 90-110 ani. Molidul acoperă circa 20% din suprafața împădurită a României.

Specificații

Dimensiuni
240x225x18mm
Material
Lemn de molid
Culori
Natur

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    parinti-copil-decupaj-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...