Colier Șapte vise

Colier Șapte vise

Doar 110 lei
Imaginează-ți că porți la gât toată căldura și energia naturii, în culori splendide și blânde! Ia-ți acest colier din șapte bucăți din lemn de nuc și asortează-l cu cercei în ton, pentru o apariție suprinzătoare!
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Colier Șapte vise
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

110 lei

Elementele colierului au o lungime de la 4 la 7cm și o grosime de 4-5mm. Ele sunt fie decorate cu vopsea eco, fie protejate cu shellac și ulei de tung. Alege combinația de culori pentru colierul tău!

Colierul are o bază din oțel inoxidabil cu o grosime de 1 mm, acoperit cu silicon pentru protecție. Lungimea colierului este de 45 cm, cu o fixare simplă și sigură cu șurub. Materialul își păstrează forma circulară cu ușurință, fiind atât subțire cât și foarte sigur.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea colierului trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Fiecare colier este unic, datorită texturii și culorii lemnului.

Pachetul include: plic de protecție pentru transport și un colier Șapte Vise, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de nuc este considerat aristocratul lemnului și este folosit pentu obținerea mobilei și accesoriilor de lux. Cu desen spectaculos și culoare specifică, nucul este foarte apreciat peste tot în lume. Este un lemn fin, cu textură frumoasă.

Specificații

Dimensiuni
45cm
Material
Lemn de nuc

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    woodenbox.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...