Colier Iubire infinită

Colier Iubire infinită

Doar 68 lei
Adaugă în coș
Colier din lemn de stejar, gravat laser cu simbolul iubirii infinite! Într-o formă fluidă și atractivă, colierul e potrivit și în serile elegante, precum și atunci când mergi la birou!
Colier Iubire infinită
Colier Iubire infinită
Colier Iubire infinită
Colier Iubire infinită
Colier Iubire infinită
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

68 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Pandantivul colierului are o lungime de 6.5 cm și grosime de 3mm. Finisarea pandantivului este cu shellac și ulei de tung. 

Colierul are o bază din oțel inoxidabil cu o grosime de 1 mm, acoperit cu silicon pentru protecție. Lungimea colierului este de 45 cm, cu o fixare simplă și sigură cu șurub. Materialul își păstrează forma circulară cu ușurință, fiind atât subțire cât și foarte sigur.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea colierului trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Fiecare colier este unic, datorită texturii și culorii lemnului.

Pachetul include: plic de protecție pentru transport și un colier Iubire Infinită, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de stejar este considerat regele lemnului românesc. Trăiește mult, peste 1.000 ani, are ramuri puternice, noduroase și o coroană largă și bogată. Lemnul de stejar este prețios, fiind folosit pentru mobilă și construcții de lux, rezistența sa în timp fiind legendară. 

Specificații

Dimensiuni
45cm
Material
Lemn de stejar

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    parinti-copil-decupaj-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...