Colier Stropi de fericire

Colier Stropi de fericire

Doar 95 lei
Adaugă în coș
Colier din lemn de nuc, cu puncte mici și albe simbolizând clipele de fericire ce trebuie prețuite! Lănțișorul este de argint 925 și tot ansamblul e perfect pentru ținutele de zi cu zi, fie ștrengărești, fie serioase!
Colier Stropi de fericire
Colier Stropi de fericire
Colier Stropi de fericire
Colier Stropi de fericire
Colier Stropi de fericire
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

95 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Pandantivul colierului are o lungime de 7cm și grosime de 5mm. Lănțișorul este model snake (răsucit), cu lungime de 42 cm și greutate de 1.6g, fiind rezistent și potrivit ca dimensiuni. Fixarea este de tip clasic, cu carabină rotundă mică. Finisarea pandantivului este cu vopsea eco, shellac și ulei de tung.

Trebuie evitat contactul îndelungat cu apa, lemnul nu iubește umezeala și se poate deforma. Manevrarea colierului trebuie făcută cu delicatețe. Amprentele pot fi șterse ușor cu o lavetă uscată din bumbac sau microfibră.

Fiecare colier este unic, datorită texturii și culorii lemnului.

Pachetul include: cutie de prezentare și un colier Stropi de Fericire, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Lemnul de nuc este considerat aristocratul lemnului și este folosit pentu obținerea mobilei și accesoriilor de lux. Cu desen spectaculos și culoare specifică, nucul este foarte apreciat peste tot în lume. Este un lemn fin, cu textură frumoasă.

Specificații

Dimensiuni
42cm
Material
Lemn de nuc

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    noptiera-din-lemn.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...