Copacul Vieții

Copacul Vieții

Doar 265 lei
Adaugă în coș
Panou rotund decorativ realizat din lemn de fag/paltin, decorat prin frezare în adâncime cu Copacul Vieții. Imaginează-ți cât de bine va arăta în living sau birou, aducând cu el un strop de natură în casa ta.
Panou decorativ natur din lemn masiv fag, frezat cu Copacul Vieții
Panou decorativ natur din lemn masiv fag, frezat cu Copacul Vieții
Panou decorativ natur din lemn masiv fag, frezat cu Copacul Vieții
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

265 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Dimensiunea este de 28x28 cm, cu grosime de 22-28mm și greutate de 1-1,5kg, în funcție de materialul disponibil. Panoul decorativ este realizat handmade în atelierul nostru, Este finisat pentru protecție cu ulei de tung/in. Copacul este frezat în adâncime.

Pachetul include: panou din lemn masiv de fag/paltin frezat cu Copacul Vieții, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Atenție! Produsele din lemn necesită îngrijire specifică, ștergerea de praf se realizează cu o cârpă moale, uscată. Nu este recomandată păstrarea produselor din lemn în temperaturi excesive sau mediu umed.

Fagul este un arbore ce poate ajunge la 40m înălțime și 2m diametrul trunchiului. Trăiește, în medie, 150-200 de ani. Crește în special la deal și munte iar pădurile de fag (făgete) formează biotopuri bogate și pline de frumusețe. Lemnul de fag este folosit pentru încălzire și în industria construcțiilor și a mobilei, fiind rezistent, cu fibra fină și culoare plăcută.

Uleiul de tung folosit pentru finisarea produsele Udbi este obținut prin presarea semințelor nucilor de tung, un copac care crește în centrul și sudul Chinei, în jurul râului Yangtze. A fost folosit din cele mai vechi timpuri, fiind menționat și în scrierile lui Confucius, în jurul anului 400 iH. Uleiul de tung este absolut sigur pentru sănătatea ta și se folosește pentru impregnarea produselor din lemn utilizate în contact cu mâncarea.

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    ear-rings wood.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...