Pinguinul vesel

Pinguinul vesel

Doar 130 lei
Adaugă în coș
Prichindelul tău ar fi încântat să aibă în camera lui acest ceas de masă în formă de pinguin, jucăuș și duios. Folosind materiale naturale, ceasul este realizat manual în atelierul nostru, din lemn de paltin sau de fag. Personalizează-ți ceasul cu câteva cuvinte gravate laser pe spatele lui.
Pinguinul Vesel - ceas din lemn masiv pentru camera copiilor
Pinguinul Vesel - ceas din lemn masiv pentru camera copiilor
Pinguinul Vesel - ceas din lemn masiv pentru camera copiilor
Pinguinul Vesel - ceas din lemn masiv pentru camera copiilor
Pinguinul Vesel - ceas din lemn masiv pentru camera copiilor
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

130 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Personalizare prin gravare

Pinguinul este ceas de masă pentru copii dar înveselește și adulți deopotrivă. Nu există două ceasuri din lemn la fel, lemnul e material viu și desenul lui este unic. Ceasul are marcaje discrete pentru ore și îți arată timpul dar și decorează cu succes ambientul.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin / fag, mecanism de ceas, indicatoare vopsite, baterie AA, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele Udbi este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Specificații

Dimensiuni
180x140x40
Material
Lemn paltin / fag
Culori
Desert Green
White Wisp
Greutate
250g

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    ear-rings wood.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...