Sferturi

Sferturi

Doar 229 lei
Adaugă în coș
Cu un aer serios, potrivit interioarelor sobre (dar nu numai), ceasul are marcaje pentru sferturile de oră decupate în cadran. Este realizat manual în atelierul nostru, din lemn de paltin sau de fag. Alege-ți culoarea preferată de fundal din gama Udbi!
Ceas din lemn masiv, cu design geometric și elegant
Ceas din lemn masiv, cu design geometric și elegant
Ceas din lemn masiv, cu design geometric și elegant
Ceas din lemn masiv, cu design geometric și elegant
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

229 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Culoare

Personalizare prin gravare

Printer primele modele de ceas pe care le-am realizat, Sferturi este extrem de apreciat de către clienții Udbi. Cele patru marcaje longitudinale te ajută să intuiești mai rapid ora, dar sunt menite să contribuie și la design-ul general, adăugând detalii geometrice suprafeței simple și elegante.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin / fag, mecanism de ceas, indicatoare vopsite, baterie AA, șurub și diblu pentru fixarea în perete, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele Udbi este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Specificații

Dimensiuni
270x270x25mm
Material
Lemn paltin / fag
Culori
Desert Green
Montpellier
Greutate
1150g

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    desk-drawing.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...