Diagonal

Diagonal

Doar 229 lei
Adaugă în coș
Ceas de perete din lemn gros de fag / paltin, cu design minimalist și elegant. Este realizat manual în atelierul nostru. Se asortează fantastic unui living luminos și călduros. Poți alege din celei trei culori de vopsea ecologică definitorii Udbi: White Wisp, Montpellier și Desert Green!
Vrei un ceas din lemn masiv, vesel, elegant și unic? Diagonal!
Vrei un ceas din lemn masiv, vesel, elegant și unic? Diagonal!
Vrei un ceas din lemn masiv, vesel, elegant și unic? Diagonal!
Vrei un ceas din lemn masiv, vesel, elegant și unic? Diagonal!
Vrei un ceas din lemn masiv, vesel, elegant și unic? Diagonal!
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

229 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Culoare

Personalizare prin gravare

Ceas de perete din lemn de paltin / fag, realizat și vopsit manual în atelierul Udbi!

Ceasul este handmade, nu realizat în fabrică, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp, vopselurile sunt aplicate manual). Deși nu există marcaje de oră, ceasul funcționează perfect, atât pentru indicarea timpului, cât și ca element decorativ elegant și minimalist în camera ta.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin / fag, mecanism de ceas, indicatoare vopsite, baterie AA, șurub și diblu pentru fixarea în perete, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele Udbi este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Specificații

Dimensiuni
270x270x25mm
Material
lemn de paltin / fag
Culori
Montpellier
Vivid Beauty
White Wisp
Greutate
1150g

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    parinti-copil-decupaj-lemn-udbi.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...