Minimalist

Minimalist

Doar 85 lei
Adaugă în coș
Fă-ți o bucurie comandând acest ceas potrivit pentru birou sau masa din living. Într-o notă minimalistă, din materiale naturale, ceasul este realizat manual în atelierul nostru, din lemn de paltin sau de fag, vopsit într-una dintre culorile ecologice definitorii Udbi. Personalizează-ți ceasul folosind culoare sau câteva cuvinte gravate laser pe spatele lui.
Minimalist - ceas din lemn, pentru birouri în ton cu timpurile moderne
Minimalist - ceas din lemn, pentru birouri în ton cu timpurile moderne
Minimalist - ceas din lemn, pentru birouri în ton cu timpurile moderne
Inapoi
Urmatorul

Acest produs este realizat cu mâinile noastre, în atelierul Udbi din Piatra Neamț!

85 lei
Termen de livrare, 5-15 zile lucrătoare.

Culoare

Personalizare prin gravare

Ceas de masă din lemn de paltin / fag, realizat și vopsit manual în atelierul Udbi!

Ceasul este realizat cu mâinile noastre, ceea ce-i conferă unicitate și personalitate (lemnul poate lucra în timp, vopselurile sunt aplicate manual). Deși nu există marcaje de oră, ceasul funcționează perfect, atât pentru indicarea timpului, cât și ca element decorativ elegant și minimalist în camera ta.

Pachetul include: ceas din lemn de paltin / fag, mecanism de ceas, indicatoare vopsite, baterie AA, plus toată bucuria noastră de a ajunge în casa și sufletul tău.

Vopseaua folosită pentru produsele Udbi este o vopsea de top, lavabilă și ecologică, 100% acrilică. Este certificată de către ASAOS și îndeplinește criteriile Uniunii Europene Eco Label Board. Este inodoră, nu conține amoniac, excelentă pentru școli, grădinițe, spitale, birouri, case, apartamente. Datorită formulei sale speciale, protejează utilizatorii și mediul. Nu conține substante periculoase ca metale grele sau hidrocarburi aromatice.

Paltinul are frunze groase, palmate și cu lemnul alb, foarte rezistent, elastic și fin. Lemnul de paltin este folosit la fabricarea mobilei și a instrumentelor muzicale. Paltinul este considerat ca fiind arborele cu cea mai înaltă vibrație sonoră. Mai este denumit și "arborele care cântă".

Fagul este un arbore înalt, impunător, cu scoarța netedă, cenușie-albicioasă. El are o durată de viață de la 150 la 200 de ani, deși uneori trăiește până la 300 de ani. Lemnul de fag a fost și este mult apreciat. Ca lemn de foc el are o calitate deosebită, arzând cu fum puțin și la o temperatură destul de ridicată. El a rămas mult apreciat atât în industria construcțiilor cât și în cea a mobilei, datorită rezistenței sale, fineții fibrelor și culorii plăcute.

Specificații

Dimensiuni
110x110x40mm
Material
Lemn paltin sau fag
Culori
Desert Green
Greutate
200g

Ce spun oamenii?
Citește 100+ review-uri pe
Inapoi
Urmatorul

    desk-drawing.png

    Ai în minte un produs anume și îl vrei în brațele tale? E din lemn? Hai să stăm de vorbă!

    Loading...