udbi blog

Minunății din lemn

Cine sunt Udbilicii?

udbi este o înșiruire de bucurii care a luat naștere într-un orășel din România - Piatra Neamț. Lemnul aromat de paltin, pensoanele încărcate de vopsea minunat colorată, cuvinte de drag alăturate produselor noastre, proiectare inginerească alături de praf de lemn, toate ne încarcă cu energie pozitivă și ne dorim să ajungem în casa ta cu produsele noastre fermecate.

Suntem doi tineri veseli și am început acest proiect de la zero. Nu știam aproape nimic despre lemn, vopsea, cnc, cad, cam, comerț electronic. Am învățat totul pas cu pas, uneori fiind necăjiți de nereușite, alteori îmbrățișându-ne cu entuziasm.

Realizarea fiecărui produs a trecut de la idee la execuție printr-o mie de decizii și credem cu tărie în acest proiect. Nu te aștepta să cumperi produse finisate ca în fabrică. Totul este realizat manual. Lemnul este mereu viu.

Dar așteaptă-te să primești o bucățică din sufletul nostru în fiecare dintre produsele udbi! Răsfoiește paginile magazinului nostru și alege-ți ceva pe plac. Poți personaliza multe dintre produse și ne dorim să-și găsească fiecare un loc în casa și în sufletul tău!

Udbilicii (Renu și Dani)