udbi blog

Minunății din lemn

Schimbarea la față

Hello, hello!

Woodbe a devenit Udbi. Și pentru că nu puteam face această schimbare oricând și oricum, am hotărât să ne îmbrăcăm în straie noi chiar din prima zi a anului. 2024 continuă drumul nostru uimitor, cu întâlniri de oameni îndrăzneți și frumoși, cu lucrări întâmpinate de zâmbete de mulțumire, cu planuri permanente de îmbunătățiri în tot ceea ce facem.

Continuăm să fim recunoscători vouă și cerului albastru. Continuăm să realizăm bijuterii din lemn, numere pentru casă și apartament, ceasuri, obiecte personalizate, mic mobilier. Continuăm să zâmbim la fiecare convorbire cu voi și ne propunem să nu schimbăm nimic în aceste privințe.

2023 a fost arhiplin de bunătăți: suntem sănătoși, am primit în casa noastră pe OttoRenu (o mini-dubiță îndămânoasă), un fierăstrău elvețian brici, un nou gravator laser construit de noi înșine, upgrade-uri la 'utilajele' existente. Am călătorit o grămadă, ne-am însoțit de oameni buni, ne-am bucurat de copii și de părinți, am râs, ne-am îngrijorat, am proiectat site-uri, am plănuit o mulțime de lucruri de realizat. 

Cu ce ne dorim să vină 2024? Cu zâmbet și tihnă. Ce altceva ar fi de dorit?

Te îmbrățișăm! An Nou cu încredere, cu speranță, cu dragoste!

Renu și Dani

Tag: generalități